Alkohol pöördus minu nägu kollane ‘

Suzanne, endine ettekandja, Nottingham, peaaegu suri juua ja kahjustas tema maksa nii palju, et joomine uuesti võiks teda tappa.

Video: alkohoolne maksahaigus

Ta vaatab tagasi päeva tema tõsine joomine ja teab, kuidas lähedaste ta tuli sõna otseses mõttes suremas juua.; “Ma alati olnud karsklane,” ütleb Suzanne, “aga kui mu ema suri minu varajane 30s hakkasin joomine tugevalt mugavust. Ma alustada umbes kuus purki õlut õhtul ja seejärel liikuda vahuveini. Ma joo minu oma või kui mul oli firma, see ei ole oluline. Mu abikaasa ja tütar palus mul lõpetada, kuid ma lihtsalt läbi joomist.; “Pärast aasta oli mul epilepsiahoo tööl ja jagada oma peaga lahti. Olin haiglasse ja arst ütles, et epilepsiahoo oli juhtunud, sest minu joomine. Aga kui ma sain teada, et ma lihtsalt teostatud liiga palju alkoholi. Mu elu oli kaootiline. Ma ei söönud. Ma ei ole huvitatud midagi peale juua.

“Hard joomine pöördus minu nägu kollane ja minu silmanägemine oli nii halb, et ma ei suutnud keskenduda”

Maksakahjustusi sümptomid

“Pärast teise aasta kõva joomine, mu nägu pöördus kollane – tuntud meditsiiniliselt nagu kollatõbi – ja minu silmanägemine oli nii halb, et ma ei suutnud keskenduda. Need olid mõlemad märke, et midagi on halvasti valesti, mu maksa. Ma läksin haiglasse ja oli katseid, mille käigus selgus, et mul oli maksatsirroos. Haigla tervist meeskond ütles, et kui ma ei joomist ma sureks. “The õdede kuninganna Regionaalhaigla Nottingham päästis mu elu. Nad detoksifitseeritud mind ja motiveeritud mind eemale juua. Samuti pani mind mõistma, milline fantastiline pere mul on ja et mul on vaja saada parem neid nii palju kui mina.; “Ma olen joomise nüüd, aga see oli uskumatult raske. Söön palju parem ja ei ole enam laaste. Nendel päevadel, kui ma lähen pubis, ma lihtsalt juua apelsinimahla limonaadi. Kohutav on, mul maksakahjustusi, mis ei kao kunagi ja ma tean, et kui ma joon jälle ma võiks tappa ennast.; “On võimalik, et su elu tagasi juua. Sa pead saada head arstiabi, mis on esimene samm. Aga ma ei teinud seda ilma minu pere. Mul on kahju kogu aeg mul jäi nendega, kuid me kindlasti korvata seda nüüd. ”

Nüüd, lugeda näpunäiteid, kuidas vähendada joomist.

Maksahaigus

teenused

asukoht

Terviseprobleemid naistel, kes joovad liiga palju ja kuidas saada abi

Praktilised nõuanded aitavad teil vähendada, pluss teavet madala riskiga joomine, kuidas alkohol mõju teie tervisele ja mõistmist üksused

Praktilised nõuanded aitavad teil vähendada, pluss teavet madala riskiga joomine, kuidas alkohol mõju teie tervisele ja mõistmist üksused

Tervislik eluviis nõuandeid naistele vanuses 18-39, sh tõeline lugusid, fitness, toitumine, viljakuse ja seksuaaltervise

Tervislik eluviis nõuandeid naistele vanuses 40 kuni 60. Kaasa reaalse lugusid kehakaalu ja alkoholi ohtudest

Teenused lähedal

Nõuanded naistele: ohtudest joomine liiga palju

Joomine ja alkohol

Joomine ja alkohol

 18-39

 40-60